Hvem er vi

Mød holdet

Det helt særlige ved Norstaff er, ifølge vores kunder og vikarer, det kendskab som vi får til hinanden. Det har altid været en del af vores mantra, at vi aldrig må glemme at lytte til hinanden, og forstå hinandens udfordringer. Vår vi forstår vores kunders udfordringer, kan vi også bedst løse dem.

Vi ser os selv som en samarbejdspartner, og ikke blot en leverandør af arbejdskraft. Derfor kan vi ofte komme udfordringer i forkøbet, ved at fejlsikre og hjælpe vores kunder, ved at gøre opmærksomme på udfordringer som vi forudser, inden kunden møder dem. Når vi har så stor kendskab til vores kunder, er det en kæmpe hjælp for dem, og den optimale værdi som vi kan give dem. Det kræver tillid og engagement. Begge dele er vi villige til at investere i alle vores kunder vikarer og medarbejdere.

Wicki Thomsen
Wicki Thomsen
​Partner, Økonomi, Rekruttering, Faglig leder
Patrick Hickey
Patrick Hickey
Partner, Marketing, Projektleder
Daniel Thomsen
Daniel Thomsen
​Teamleder

Bestil vikar

Står din virksomhed og mangler dygtige medarbejdere til et kortere eller længere vikariat?

Læs mere her

Bliv vikar

Er du jobsøgende og på udkig efter nye udfordringer? Bliv vikar hos Norstaff og få boostet din karriere og CV.

Læs mere her

Kontakt os for gratis rådgivning

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi som professionelt og erfarent vikarbureau kan hjælpe dig med et attraktivt vikarjob, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: sos@norstaff.dk eller på telefon 70 90 90 70. Vi glæder os til at hjælpe dig!

KONTAKT OS