Arbejdsmænd og kvinder

Hos os kan du finde arbejdsmænd og kvinder, vikarer og mandskab til lige netop det du mangler.

Vi har erfarne medarbejdere indenfor

Når du booker en vikar hos Norstaff, har vi fokus på at du hurtigt og problemfrit får den hjælpende hånd som du har behov for. Uanset om det drejer sig om en arbejdsmand i 5 timer, eller 20 arbejdsmænd i mange uger.

Mange af vores kunder giver udtryk for deres tilfredshed med vores arbejdsmænd og kvinder, særligt på grund af medarbejdernes indstilling, tilgang og effektivitet på de opgaver de får. Vi, hos Norstaff, kender vigtigheden af tilfredse kunder og medarbejdere. Derfor arbejder vi hver dag for at vores kunder oplever at vi:

  • Leverer til den aftalte tid

  • Leverer på det aftalte sted

  • Leverer til den aftalte pris

  • Leverer med de rette informationer

Det at vi og vores medarbejdere så også gør det med et smil på læben, gør selvfølgelig også din oplevelse som kunde hos Norstaff positiv.

Vores fokus er at være en dygtig samarbejdspartner for dig. Derfor er det også vigtigt for os, at vores medarbejdere leverer det du efterspørger. Det sørger vi blandt andet for, ved at have glade og tilfredse medarbejdere hos Norstaff. Vores vikarer arbejder under ordnede forhold med hensyn til sikkerhed, løn, et godt arbejdsmiljø og arbejdsglæde. Vil du se mere om hvad det vil sige at booke en vikar fra Norstaff, kan du se vores FAQ her.

Vi er medlemmer og certificeret hos Dansk Erhverv og garanterer derfor ordnede forhold overfor vores medarbejdere og kunder, og tager aktivt afstand fra social dumping

Et fodboldhold er sjældent bedre end dets seneste præstation. Sådan er det også for et vikarbureau. Vi er afhængige af at vores vikarer har de rette kompetencer og kvalifikationer. Derfor tilbyder vi alle vores vikarer mulighed for uddannelse, og et helbredstjek. På den måde er vi med til at sørge for, at vores kunder møder vores arbejdsmænd og kvinder med de bedst mulige forudsætninger for at skabe en succesfuld oplevelse.