Skip to main content

Arbejdsmænd og kvinder

Hos os kan du finde arbejdsmænd og kvinder, vikarer og mandskab til lige netop det du mangler.

Vi har erfarne medarbejdere indenfor

Når du booker en vikar hos Norstaff, har vi fokus på at du hurtigt og problemfrit får den hjælpende hånd som du har behov for. Uanset om det drejer sig om en arbejdsmand i 5 timer, eller 20 arbejdsmænd i mange uger.

Mange af vores kunder giver udtryk for deres tilfredshed med vores arbejdsmænd og kvinder, særligt på grund af medarbejdernes indstilling, tilgang og effektivitet på de opgaver de får. Vi, hos Norstaff, kender vigtigheden af tilfredse kunder og medarbejdere. 

Derfor arbejder vi hver dag for at vores kunder oplever at vi:

 • Leverer til den aftalte tid
 • Leverer på det aftalte sted
 • Leverer til den aftalte pris
 • Leverer med de rette informationer

Det at vi og vores medarbejdere så også gør det med et smil på læben, gør selvfølgelig også din oplevelse som kunde hos Norstaff positiv.

Vores fokus er at være en dygtig samarbejdspartner for dig. Derfor er det også vigtigt for os, at vores medarbejdere leverer det du efterspørger. Det sørger vi blandt andet for, ved at have glade og tilfredse medarbejdere hos Norstaff. Vores vikarer arbejder under ordnede forhold med hensyn til sikkerhed, løn, et godt arbejdsmiljø og arbejdsglæde. Vil du se mere om hvad det vil sige at booke en vikar fra Norstaff, kan du se vores FAQ her.

Vi er medlemmer og certificeret hos Dansk Erhverv og garanterer derfor ordnede forhold overfor vores medarbejdere og kunder, og tager aktivt afstand fra social dumping

Et fodboldhold er sjældent bedre end dets seneste præstation. Sådan er det også for et vikarbureau. Vi er afhængige af at vores vikarer har de rette kompetencer og kvalifikationer. Derfor tilbyder vi alle vores vikarer mulighed for uddannelse, og et helbredstjek. På den måde er vi med til at sørge for, at vores kunder møder vores arbejdsmænd og kvinder med de bedst mulige forudsætninger for at skabe en succesfuld oplevelse.

  Hands-on vikarer

  Norstaffs vikarer er ikke bange for at få snavs under neglene. Faktisk er mange af vores arbejdsmænd og arbejdskvinder i deres rette element når de er på job som vikar. Uanset om du skal bruge en enkelt vikar en enkelt dag, eller om du skal bruge et helt vikar-team i et år, har vi de rette vikarer til opgaven.

  En stor del af vores kunder vælger at bruge de samme vikarer over længere perioder. Det sikrer en optimering af den tid der bruges til introduktion af arbejdsplads, procedurer, arbejdsgange, kollegaer og generel effektivitet. Det bakker vi som vikarbureau op, ved at sende de kendte og af kunden godkendte arbejdsmænd til kunden. Der kan selvfølgelig være forhold, hvor det ikke er muligt, som at vikaren er booket til anden kunde, holder ferie osv. Alt dette tager vi en snak med dig om, hvis du vælger at benytte os som vikarbureau. Vi er nemlig på din side hele vejen.

  Vikarer til byggeriet

  Der er rift om de dygtige arbejdsmænd og vikarer i byggeriet. Det oplever vi også som vikarbureau, der leverer til nogle af landets bedste entreprenører. Vores vigtigste resurse er vores dygtige medarbejdere, og sådan er det naturligvis også i bygge- og anlægsbranchen. Det er derfor enormt vigtigt for vores kunder, og os som vikarbureau at leve op til de værdier, og forventninger som vores kunder har til vores vikarer. Derfor er vi i en tæt dialog med vores kunder, så vi sikrer at vores vikarer også lever op til vores kunders forventninger.

  Det er også afgørende for os, at tiltrække de rette medarbejdere. Dette kræver selvfølgelig både ordentlige arbejdsbetingelser, og en løn der passer til de efterspurgte kompetencer og opgaver.  Til gengæld kan vi tilbyde dig som kunde motiverede og dygtige vikarer, til en meget konkurrencedygtig pris. Kontakt os allerede idag og lad os hjælpe dig med vores kompetente arbejdsmænd og kvinder.

   Arbejdstøj vikarer

   Alle vores arbejdsmænd og kvinder har almindeligt arbejdstøj, sikkerhedssko, refleksvest og hjelm tilgængelig. Kræver jobbet klasse 3 reflekstøj, stiller vores kunder som oftest tøjet til rådighed. Vi tager selvfølgelig altid en dialog med dig om det, og finder selvfølgelig også en løsning i fællesskab.

   Vi samarbejder med flere lokale tøjleverandører. Derfor kan vi med få timers varsel have det helt rette arbejdstøj og reflekstøj i hænderne.

   Ønsker du ikke at vores leverandører går i Norstaffs brandede arbejdstøj, kan vi selvfølgelig hjælpe med at finde neutralt tøj. Der er også nogle kunder, som hel vælger at udstyre vores vikarer i kundens tøj. Det kan blandt andet være af hensyn til kundens ønske om kun at skilte med eget logo.

   Læs mere om reglerne og valg af reflekstøj hos Arbejdstilsynet her.