Skip to main content

Find vikarer til byggeriet

Har du behov for en arbejdsmand indenfor byggeriet eller anlægsarbejde? Hos Norstaff finder du arbejdsmænd som kan tage fra, og møder op med den rette attitude. Vi er et af Danmarks førende vikarbureauer indenfor bygge og anlæg. Med mere end 30 års erfaring i at levere dygtige vikarer.

Har du brug for en:

 • Arbejdsmand
 • Murerarbejdsmand
 • Tømrerarbejdsmand
 • Nedriver
 • Klargører
 • Svejser
 • Maskinfører
 • Havemand
 • Vikar til grønne ømråder
 • Vicevært
 • Eller måske noget helt andet?

Lad Norstaff – et af Danmarks førende vikarbureauer – tage toppen af arbejdsbyrden ved at leje fleksibel arbejdskraft hos os. Vi er et vikarbureau med vokseværk, og stræber efter at vokse sammen med dig. Vælg Norstaff – Så kommer du helskindet igennem selv de største projekter.

Bliv rustet til at håndtere større projekter ved at alliere dig med Danmarks mest alsidige vikarbureau. Vi kan supplere din faste medarbejderstab med kompetente vikarer, så du har muligheden for at håndtere større ordrer, end hvad din faste medarbejderstab kan håndtere.

Når projekterne er afsluttet, kan du kvit og frit opsige de lejede medarbejdere/vikarer. På den måde bliver din virksomhed fleksibel, og du har et bedre grundlag for at løse dine kunders efterspørgsel – uden at knække halsen på større lønudgifter til faste medarbejdere.

Brug et vikarbureau – få fleksibel arbejdskraft når du har brug for det

Uanset om du står med et akut behov for kvalificerede medarbejdere i et par uger, eller der er tale om en permanent bemandingsløsning til din virksomhed, kan Norstaff levere fleksibel arbejdskraft – til enhver tid og over hele landet.

Med en omfattende medarbejderdatabase og mangeårig ekspertise inden for branchen, kan vi hurtigt finde de medarbejdere, som matcher dit behov. Ændrer dine projekter sig, således at du ikke længere har behov for vores vikarer, kan du opsige dem med 1 dags varsel.

Vi kan også levere internationale vikarer (håndværkere, smede, svejsere, maskinarbejdere og meget mere).

Ring til os på 70 90 90 70, eller send en e-mail til sos@norstaff.dk, og hør om netop din virksomheds muligheder.

Bygge & anlægssektoren er i disse år endelig ved at komme i gang igen.

Der er politikere, der mener det ene, og andre der mener det andet.

Men vi kan i anno 2020 ikke længere have en sådan diskussion. Efterspørgslen er stadig stærkt stigende, og det er faktisk udelukkende den udenlandske arbejdskraft, der gør, at byggesektoren ikke er gået i sort.

Norstaff er medlem af Dansk Erhverv, og har fokus på at sikre de rette vilkår, overenskomster og betingelser.

​Så mangler du en murerarbejdsmand eller bare nogle velvillige medarbejdere til at tage fat, så kontakt os med det samme.

​Og så hører vi til dem, der kalder en spade for en spade – og ikke for en omstillingsvillig skovl!