Faggrupper hos Norstaff

Hos Norstaff kan du blandt andet finde bygge- og anlægsfolk, lagerarbejdere, pædagoger, skolelærere, sosu-hjælpere, sosu-assistenter, handicaphjælpere, elektrikere, tømrere og mange andre fagfolk.

Vi kan stå inde for hver eneste vikar vi ansætter, hvorfor vi med stolthed og glæde sender dem ud til store og små virksomheder i hele landet, eksempelvis i København, Hillerød eller Roskilde.

Vi opererer inden for følgende faggrupper og/eller kompetenceområder.

Social og sundhed

Vi har erfaring inden for stort set alle opgaver inden for det sociale- og sundhedsmæssige område.

Vores pædagogiske vikarservice dækker en lang række forskellige fagområder, blandt andet handicaphjælpere, SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter, pædagoger, pædagogmedhjælpere, socialpædagoger, folkeskolelærere og vågevagter.

Lager og Logistik

Har du brug for ekstra hænder til lagerarbejde eller logistik?

Vi kan med kort varsel levere frisk arbejdskraft til jeres dør, så I kan håndtere enhver opgave.

Bygge og anlæg

Mangler du en murerarbejdsmand, eller bare nogle velvillige medarbejdere til at tage fat inden for bygge og anlæg?

Vi er leveringsdygtige i kompetente, faguddannede murere, tømrere, elektrikere, kranførere, anhuggere og meget andet.

Stage hands og riggere

Norstaff har beskæftiget sig med at levere arbejdskraft til events inden for koncert, musik og teater i flere årtier.

Vi kan også fungere som sparringspartnere i hele opgavefasen.

Har du brug for en vikar?

Som du kan se dækker vores faggrupper bredt.
Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en vikar og efterfølgende sammensætte en fleksibel løsning tilpasset dine behov, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 90 90 70.

Ønsker du at blive vikar hos os?

Ansøg her.

Kontakt os på 70 90 90 70 og hør mere om vores faggrupper

Social og sundhed

Vi har erfaring inden for stort set alle opgaver inden for det sociale- og sundhedsmæssige område. Vores pædagogiske vikarservice dækker en lang række forskellige fagområder, blandt andet handicaphjælpere, SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter, pædagoger, pædagogmedhjælpere, socialpædagoger, folkeskolelærere og vågevagter.

Læs mere her

Stage hands og riggere

Norstaff har beskæftiget sig med at levere arbejdskraft til events inden for koncert, musik, teater i flere årtier. Vi kan også fungere som sparringspartnere i hele opgavefasen.

Læs mere her

Bygge og anlæg

Mangler du en murerarbejdsmand, eller bare nogle velvillige medarbejdere til at tage fat? Vi er leveringsdygtige i kompetente, faguddannede murere, tømrere, elektrikere, kranførere, anhuggere og meget andet.

Læs mere her

Lager og Logistik

Har du brug for ekstra hænder til lagerarbejde? Vi kan med kort varsel levere frisk arbejdskraft til jeres dør, så I kan håndtere enhver opgave.

Læs mere her

Kontakt os for gratis rådgivning

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi som professionelt og erfarent vikarbureau kan hjælpe dig med et attraktivt vikarjob, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: sos@norstaff.dk eller på telefon 70 90 90 70. Vi glæder os til at hjælpe dig!

KONTAKT OS