Bliv pædagog vikar hos pædagogisk vikarbureau

Er du god til at arbejde med mennesker i øjenhøjde? Så bliv pædagog vikar hos Norstaff. Vi søger engagerede og dygtige pædagogmedhjælpere, pædagoger og socialpædagoger til vikararbejde inden for området mennesker og samfund.

Mennesker i alle aldersgrupper

Som pædagog vikar hos Norstaff arbejder du med mennesker i alle aldersgrupper. Der kan for eksempel være tale om arbejde med unge og voksne med diagnosticeret autisme eller personer, som enten har en medfødt eller en pådraget hjerneskade.

Arbejdstiden er varierende. Der kan være tale om døgnvagter, koloniophold og ofte arbejdsopgaver, der ligger uden for normal arbejdstid mellem 8-16. Vi samarbejder med konsulentfirmaet udilivet.dk omkring at skabe nogle specialpædagogiske videreuddannelser til vores pædagog vikarer.​

Bliv pædagog vikar i dag

Ønsker du at blive pædagog vikar hos os? Ansøg her.

​Find din næste pædagog vikar hos Norstaff

Mangler du en dygtig pædagog vikar, er du kommet til det rette sted. Hos Norstaff har vi mange års erfaring som pædagogisk vikarbureau. Vi er således leveringsdygtige i topkvalificerede og erfarne pædagoger, pædagogmedhjælpere og socialpædagoger.

Fælles alle vores pædagog vikarer gælder, at de til daglig er beskæftigede med deres fag. Et arbejdsområde, der udover en solid pædagogisk værktøjsrygsæk, også stiller store krav til den enkeltes empatiske forståelse og indlevelse i de mange udfordringer der er dagligdagen for både borgeren og så sandelig også for dennes familie.

Få en pædagog vikar med speciale i autisme

Som pædagogisk vikarbureau har vi en gruppe højt kvalificerede pædagoger, der fungerer som specialister inden for arbejdet med unge og voksne med diagnosticeret autisme (ASF). Vore pædagoger modtager løbende info om udviklingen og viden inden for autismeområdet, både kliniske fakta og forskning.

Få en dygtig pædagog vikar allerede i dag!

Du kan kontakte os på telefon 70 90 90 70 eller e-mail sos@norstaff.dk. Så tager vi en snak om, hvordan vi som pædagogisk vikarbureau finder den helt rigtige pædagog vikar til din virksomhed.

Bestil vikar

Står din virksomhed og mangler dygtige medarbejdere til et kortere eller længere vikariat?

Læs mere her

Bliv vikar

Er du jobsøgende og på udkig efter nye udfordringer? Bliv vikar hos Norstaff og få boostet din karriere og CV.

Læs mere her

Kontakt os for gratis rådgivning

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi som professionelt og erfarent vikarbureau kan hjælpe dig med et attraktivt vikarjob, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: sos@norstaff.dk eller på telefon 70 90 90 70. Vi glæder os til at hjælpe dig!

KONTAKT OS