Skip to main content

Rekruttering med Norstaff

Har du brug for et kvalitetsbevidst rekrutteringsbureau, der skaber værdi for din virksomhed?

Norstaff hjælper dig med effektiv rekruttering, så du undgår dyre fejlansættelser, der kan gå ud over både drift, omsætning og vækst.

’Fantastisk proces og oplevelse’ lyder anmeldelsen fra vores kunde, Carsten Dierks i København – og det er vores fornemmeste opgave at give dig lige præcis den samme oplevelse med os.

Vil du tale med en rekrutteringskonsulent – eller har du spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig, sidder vi klar ved telefonen på Danmarks næst-nemmeste nummer 70 90 90 70.

Brancher og områder i Danmark

I Norstaff hjælper vi virksomheder med at rekruttere indenfor mange forskellige brancher og typer af stillinger/job.

Vores dygtige og specialiserede rekrutteringskonsulenter har dybdegående kendskab til de brancher, vi tilbyder rekruttering indenfor. Det gælder lige fra ledelsesstillinger, salg og indkøb, administration og kontor, byggeri og anlæg, transport og logistik, økonomi, regnskab, industri, håndværk og service – og en hel del flere brancher, du kan læse mere om her.

Læs mere om hvilke brancher vi rekrutterer indenfor her…

Fordele ved hjælp til rekruttering

Få fingrene i den bedste kandidat på markedet med Norstaff

I Norstaff holder vi os ikke kun til de kandidater, der søger jobbet. Vi undersøger markedet og prikker kompetente kandidater i branchen på skuldrene. På den måde øger vi chancen for at skaffe den bedst egnede kandidat på markedet til dig.

Spar tid på både kort og lang sigt

Det kan tage lang tid at finde det helt rette match. Det tager tid at gennemgå ansøgninger og CV, at kalde til samtale, at holde samtalerne og til sidst at beslutte sig for, hvem der skal ansættes.

Ved at få hjælp til din rekruttering, sikrer du en optimal rekrutteringsproces – og du garderer dig mod en dyr og tidskrævende fejlansættelse.

Lad objektive specialister rådgive dig

Når vores rekrutteringsspecialister er inde over rekrutteringen, vil du få deres professionelle vurdering af, hvilke kandidater, der er bedst egnede til stillingen. Dit endelige valg, vil derfor både være baseret på din egen intuition og fagrelevante tests, personlighedstests og eksperters rådgivning. Dermed får du en 360 graders vurdering af kandidaterne, og det bedst mulige grundlag for at træffe det rette valg.

Læs mere om fordelene ved at bruge et rekrutteringsbureau her…

  Sådan foregår et rekrutteringsforløb

  Vi mødes fordi vi ved, at personlige relationer er nøglen til et tillidsfuldt og givende samarbejde.

  Derfor starter et rekrutteringsforløb altid med, at du får besøg af en Norstaff-konsulent. Et kig ind i din hverdag giver os en vigtig fornemmelse af virksomhedens værdier og stemningen på arbejdspladsen. Det er den bedste forudsætning for at finde den rigtige kandidat til dig.

  Vi stiller skarpt på egnede kandidater

  Norstaff foretager både en målrettet og en bred søgning på markedet. Med vores headhunting, opsøger vi kvalificerede kandidater, for at sikre os det skarpeste felt af ansøgere.

  Denne form for rekruttering er ofte effektiv for dig som kunde, da vi har erfaret, det er sådan, vi får fat i de bedste kandidater. Dette gør vi gennem brug af vores omfattende netværk på tværs af brancher, og i vores kandidatweb, som rummer et stort antal kompetente kandidater.

   Vores søgnings-proces er altid diskret og professionel

   Når vi i fællesskab vurderer, at det er en fordel for dig som kunde, benytter vi os selvfølgelig også af annoncering på sociale medier, som eksempelvis LinkedIn og Facebook, og diverse jobportaler.

   Vores grundige headhunting-proces sparer dig for tid og gør vejen til målet kortere. Den sikrer samtidig, at du får fingrene i den bedst kvalificerede kandidat på markedet.

   De bedst egnede kandidater indkalder vi til et uddybende interview hos os, hvor de gennemgår fagrelevante tests. Det er din sikkerhed for, at den kandidat der ansættes, har de ønskede kvalifikationer. Uanset om det gælder de faglige, eller de menneskelige.

   Vi er specialiseret i rekrutterings-interviews, og ved derfor hvordan, vi bedst muligt får klarlagt kandidaternes profiler og kompetencer.

   Vi anbefaler også, at vi foretager en personprofilanalyse af din virksomheds fremtidige medarbejder. Dette gør vi for at sikre det bedst mulige teamsamarbejde, når kandidaten er startet i din virksomhed. Vi tilbyder selvfølgelig også en team-analyse, af kandidatens kollegaer, så vi sammen kan finde ud af hvordan du får skabt den stærkeste afdeling, med de bedst samarbejdende personprofiler.

   Personprofil-analysen som vi anvender, kaster et lys over prioriteringen af de egenskaber, der skal bruges i jobbet. Samtidig danner den et nuanceret billede af en kandidats adfærdsprofil, og hvilke adfærdspræferencer der er de mest fremtrædende hos kandidaten.

   Som et naturligt led i processen, indhenter vi naturligvis ALTID referencer hos tidligere arbejdsgivere.

    Proces hos Norstaff

    Vi præsenterer dig for de bedste kandidater.

    Du modtager en kort rapport af kandidater, der matcher din virksomhed. Rapportens indhold vil både give dig en præsentation af kandidaterne, og rekrutteringskonsulenternes rating, på udvalgte fokuspunkter. Vi står vi selvfølgelig til rådighed under hele forløbet, hvis du har nogle uddybende spørgsmål.

    Vi afholder derefter typisk samtaler i fællesskab med dig, og de 2-4 kandidater du har udvalgt til samtalernes 2. runde. Her har du mulighed for at få input fra vores konsulenter, og vi assisterer også med at afdække viden om kandidaterne, som vi har opnået i forbindelse med de tidligere samtaler.

    Norstaff tilbyder rådgivning om samtalen og dens forløb. Vi deltager gerne i samtalen, medmindre du ønsker at gennemføre disse alene. Vi står samtidig til rådighed, hvis du har brug for sparring og rådgivning, før du vælger din nye medarbejder.

    Endelig er du velkommen til at benytte dig af vores erfaring og ekspertise i forbindelse med fastsættelse af løn- og ansættelsesvilkår.

    Vi følger op på rekrutteringsforløbet – både inden og efter prøvetidens udløb.

    Opfølgningen er en vigtig del af rekrutteringen, fordi den skaber tryghed hos begge parter og er med til at fremtidssikre holdbarheden af ansættelsen.

    En god opstart …

    … af din nye medarbejder er afgørende for, at samarbejdet bliver en succes for alle parter.

    Med en onboardingløsning understreger du, at du prioriterer den nyansatte kandidat og dennes trivsel. Derfor viser du et ønske om at være i dialog, og tage hånd om en effektiv ansættelse.

    En glad og tilfreds medarbejder scorer højt, når det kommer til performance, engagement og motivation. Vi tør godt sige, at det er din bedste garanti for fastholdelse og en opadgående produktivitetskurve.

    Læs mere om vores onboardingforløb her.

     Garanti på udvælgelsen af kandidater

     Som en del af vores rekrutteringsservice tilbyder vi en garanti på udvælgelsen af kandidater. Herunder vil vi også følge op på, hvordan det går flere gange under prøveperioden.

     Kontakt os og få en snak

     Vil du vide mere – og hjælpes på vej mod din næste rekruttering?

     Vi sidder klar til at tage en samtale og besvare alle dine spørgsmål.

     Ring til os på 70 90 90 70 eller send os en mail på sos@norstaff.dk.

     Læs mere om fordelene ved at bruge et rekrutteringsfirma her.

     Er ”Try and Hire” det rigtige for dig som arbejdsgiver?

     Try & Hire er ideelt for virksomheden, der har svært ved at lave en fastansættelse, uden først at undersøge medarbejderens kompetencer. Det er en god mulighed for at introducere vikaren til virksomheden og dens opgaver, og samtidig ikke bruge ressourcer på medarbejderadministration, da det er noget vi tager os af gennem hele forløbet. Finder I ud af at I vil foretage en fastansættelse, er medarbejderen allerede oplært i de nye opgaver, og kan derfor gå direkte i gang som en fastansat del af virksomheden. Kontakt os gerne, hvis I vil vide mere om Try & Hire og mulighederne derigennem.

     Det kan være, at I har svært ved at kende kandidaterne og deres kvalifikationer på forhånd. Ved Try & Hire lister I jeres behov til en kommende medarbejder og vi matcher jer med den bedst mulige kandidat og tager dem ind til en samtale. Vi har som vikarbureau netop masser af erfaring med Try & Hire forløb.

     Læs mere om dine muligheder for et Try & Hire her

      Vi søger i øjeblikket

      ​Handicaphjælper som i den grad ønsker at være med til at gøre en forskel og arbejde med klienter der er hjerneskadede.

      Læs mere om jobbet.

      Vor modermælk har været vikarbranchen. Her er en af vore nærmest daglige hovedaktiviteter: Rekruttering af vikarer.

      ​Igennem årene har vore ledende medarbejdere gennemgået brede videreuddannelser indenfor de faglige discipliner der er grundlaget for professionel rekruttering. Der er tale om persontests som 360, peopletest, Thomson, Enneagram udover de generelle personaleledelses discipliner.

      ​Herudover trækker vi på vore interne konsulenter, som indbefatter en psykoterapeut, psykiatrisk sygeplejerske og kommunikationscoach.

      ​Du kan også læse vores skriv om rekrutteringsprocessen og blive klogere på processen.