​NORSTAFF

– vikarbureau med mange års erfaring

​Vi har hos NORSTAFF efterhånden eksisteret i nogle årtier, hvilket har givet os en uvurderlig erfaring inden for rekruttering og vikarservice/-bemanding.

​Vi udspringer oprindeligt af musikbranchen, hvor der ofte er behov for mandskab til diverse koncerter; mandskab, der går under navnet stage hands. Denne slags medarbejdere er typisk ufaglærte med en positiv indstilling til hårdt og udfordrende arbejde, skæve arbejdstider og skrappe deadlines.

​Derfor stod vi i midten af 80’erne, som vikarbureau for
​vikar-/bemandingsservice til et væld af store stadionkoncerter, eksempelvis Rod Stewart, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, Prince, Rock for Afrika, SOS Racisme og Rock Mod Apartheid. De sidste 3 referencer henviser lidt til vor CSR statements! Vi mener at danske virksomheder i dag har et særdeles stort socialt ansvar!

Til koncerter som ovennævnte, anvendes der personale inden for en række forskellige faggrupper; stagehands, riggere, stilladsarbejdere, security-personale, kontrollører, cateringassistenter, kokke, elektrikere, tømrere, regnskabsassistenter og en række andre grupper. Dette inspirerede os til at tage springet til at være et vikarbureau, der tilbyder vikarservice til andre brancher.

Et moderne vikarbureau

Igennem årene har vi udviklet os til at være et vikarbureau, der favner bredt. I dag løser vi således opgaver til alt fra almindeligt lagerarbejde i mindre virksomheder, henover personale til institutioner for hjerneskadede og andre med psykiske diagnoser og videre til opstart af asylcentre i Danmark, hvor vi specielt i 90’erne bidrog med personale til langt over 130 af slagsen.

​I dag beskæftiger vi os primært inden for 4 brancher:

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi som professionelt og erfarent vikarbureau kan hjælpe dig med vikarservice og rekruttering, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: sos@norstaff.dk eller på telefon 70 90 90 70.

​Her er et billede fra 80erne, der stammer fra en Koncert i det de dengang hed Idrætsparken, i dag PARKEN. Dette er vort hold fra dengang og heriblandt er der 3 der stadig er tilknyttet Norstaff.

Bestil vikar

Står din virksomhed og mangler dygtige medarbejdere til et kortere eller længere vikariat?

Læs mere her

Bliv vikar

Er du jobsøgende og på udkig efter nye udfordringer? Bliv vikar hos Norstaff og få boostet din karriere og CV.

Læs mere her

Kontakt os for gratis rådgivning

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi som professionelt og erfarent vikarbureau kan hjælpe dig med et attraktivt vikarjob, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: sos@norstaff.dk eller på telefon 70 90 90 70. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Kontakt os