Vikarbureau i København

Lokalt vikarbureau i København

Hvis du søger et lokalt vikarbureau i København, er du kommet til rette sted. Vi har haft vores base i København i mere end 30 år, og ved hvad der skal til for at løse alle typer opgaver indenfor vikar-verdenen.

Det kræver flid, tillid, erfaring og overblik at skabe gode kunderelationer igennem mere end 30 år, som vikarbureau. Det er ingen hemmelighed, at der ikke findes en magisk opskrift eller genveje, for at opnå de gode resultater for vores kunder. Det kræver benhårdt arbejde, og det leverer vi gerne. Se her et udklip af vores kunders udtalelser.

”Vores opgaver er ofte store og komplekse, derfor er det vigtigt at have en professionel samarbejdspartner, når det gælder afholdelse af vores events. Det har Norstaff løst med bravur de seneste 5 år.” Copenhagen Marathon

”Vi har valgt at samarbejde med Norstaff, fordi de altid har kunnet løse opgaven og leveret en god service” Skandinavisk Automobil Kompagni

”Vi har ofte behov for at få løst akutte vagter på vores bosted. Det har Norstaff altid løst med deres pædagogiske vikarer. Også når det har været med få timers varsel” Bostedet Mariehjemmet

Vi vil med glæde gøre dig til vores næste glade kunde. Kontakt os når det passer dig, og du har behovet for at få løst dine vikar-opgaver. Du kan også benytte vores sparring kvit og frit.

Du kan også mere om hvordan du kan teste en vikar GRATIS af hos dig selv HER

Faggrupper

Vi løser, som vikarbureau i København og på resten af Sjælland, vikaropgaver indenfor langt de fleste faggrupper. De vikar-opgaver vi løser med vores faglærte og ufaglærte vikarer, er indenfor

Har du behov for vikarer og mandskab indenfor ovenstående område, kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Bestil din næste vikar her
Vikarbureau i København

Du får alle fordele

Vi tror på, at vi som vikarbureau i København, kan gøre en stor forskel for dig. Derfor arbejder vi altid efter et Fairplay-princip, hvor lavere omkostninger hos os, kommer dig tilgode. Det betyder at vi igennem de seneste år har sparet vores kunder for mange penge. Dette har vi gjort ved at optimere processerne hos os, og også hjælpe med hos vores kunders processer. Vores procesarbejde er selvfølgelig omkostningsfrit for vores kunder.

Et lysende eksempel, er en af vores gode faste kunder, som arbejder indenfor byggefaget. Norstaff løser alle personaleopgaver for denne kunde i København. Dette gælder både at levere alt bygge-mandskab, som er Norstaff vikarer, løse rekrutteringsopgaver, og deltage i udviklingsmøder. Vi har tilpasset aftaler, optimeret responstider, givet løbende kompetence-overblik, tilpasser mandskab i spidsbelastningsperioder og skaber leveringssikkerhed. Derfor er det lykkedes os at spare vores kunde et 5-cifret beløb årligt, og sikre kundens egen omsætning, også når kundens opgave-mængde oversteg deres umiddelbare kapacitet til at levere. Det er derfor vi er vores kundes foretrukne og eneste leverandør af vikarer i København og resten af Danmark. Faktisk har vi leveret vikarer i hele Norden, når vores kundes behov opstår der.

Brug for flere fordele?

Kender du til de udfordringer der opstår når nedenstående problematikker opstår? Det kan du slippe helt for, ved at bruge os som dit vikarbureau i København.

 • Medarbejderes fravær
  • Egen sygdom, barnets 1. sygedag, feriefravær, kurser/uddannelser, vejrlig, interne og eksterne møder og andet fravær.
 • Vagtplanlægning, timeregistreringer, lønkørsler, feriepenge, pension, G-dage og andre administrative omkostninger og processer.
 • Medarbejderudvikling, MUS-samtaler, lønsamtaler og andet.

Alt dette håndterer vi som vikarbureau. Ved at bruge Norstaff som dit faste vikarbureau, sparer du både en masse tid, som omsættes til produktive timer, frem for administration og anden spildtid. Derfor kan du undgå effektivitetstab, som opstår ved fastansatte medarbejdere, når du bruger vikarer.

Hvad betyder effektivitetstabet for dig?

Dette overrasker nogle ledere en smule, men giver mening for langt de fleste. Danmarks statistik har i de seneste år undersøgt de skjulte omkostninger, som opstår ved at have en fastansat medarbejder. Resultat af undersøgelsen er, at der er et effektivitetstab på 21% hos fastansatte medarbejdere. Dette effektivitetstab består af den tid, som går fra i driften, og som er erstattet med eksempelvis sygefravær, afdelingsmøder, rapportering, afspadsering, medarbejdersamtaler og meget andet.

Overført til timer, betyder det at der i ca. 8 timer ud af en 37 timers arbejdsuge, hos en fastansat i gennemsnit ikke arbejdes. På månedsbasis bliver dette til 34,4 timer, og på årsplan 376 timer, som arbejdsgiveren betaler for, men ikke får noget arbejde udført i.

Hvad koster 376 timer dig årligt? Og hvad ville det koste dig, hvis du konverterede dette arbejde til en vikar frem for en fastansat? Vikaren koster dig kun de timer der leveres i, og er omkostningsfrie når der ikke arbejdes. Tænk hvis du kunne spare omkostningen til 376 timer årligt pr. stilling.

Effektivitetstabet, som Danmarks statistik har beregnet, er ud fra et landsgennemsnit. Vi ved ikke hvor stort effektivitetstabet er i netop din virksomhed, grundet sygefravær og andet.
Det vi kan hjælpe dig med, er at beregne om, og hvor mange timer, og dermed lønkroner du kan spare ved at bruge en vikar sammen med dit team. Dit budget kan holde længere når du bruger det optimalt. Lad os hjælpe dig med at få det meste ud af dine muligheder.

Du får fleksibilitet

Som du kan se herover, kan vi skabe en fleksibilitet for din virksomhed, ved at støtte dig som leverandør af vikarløsninger, eller indgå som tættere samarbejdspartner af alle personaleløsninger. Da vi er et lokalt vikarbureau i København, har vi en historik og et kendskab til området, som er afgørende for vores evne til at levere dygtige vikarer. Har du før fået lovet guld og grønne skove af leverandører? Det kender vi godt fra egne erfaringer, og derfor tør vi også give dig en tilfredshedsgaranti.

Tilfredshedsgaranti

Det vi, som vikarbureau i København og Sjælland leverer, er vikarer og arbejdskraft. 2 medarbejdere er ikke ens, og det gælder naturligvis også for vikarer. Derfor er det vigtigt for os, at give dig en tilfredshedsgaranti. Den garanti lever vi til enhver tid op til. Hvis ikke du som kunde er tilfreds, med den vikar vi har leveret, kommer det ikke til at koste dig noget. Derfor er din mulighed for at teste vikaren af hos dig helt gratis, og det giver vores standardbetingelser dig alle muligheder for. Vores rekrutteringsproces er bygget op og udviklet igennem de seneste mere end 30 år. Uanset hvor dygtige vi er som vikarbureau, er vi for dig som kunde præcis så dygtige, som de vikarer der arbejder ude hos dig. Derfor vil vi gøre alt for at sikre dig dygtige vikarer, og en god forventningsafstemning, så du er sikker på at få de rette vikarer hver gang.

Du får faste vikarer

Langt de fleste af vores kunder, ønsker at få ”faste” vikarer. Når du kender vores vikarer, og de kender dig og opgaven, opstår der synergier, som er svære at sætte økonomi på. Det er ofte afgørende for vores kunders høje tilfredshed, at vikarerne kan indgå direkte i opgaverne, uden at skulle bruge unødig tid, på introduktioner til arbejdet. Derfor sammensætter vi, når du som kunde ønsker det, et team af faste vikarer, som sikrer dig, at vi kan levere dygtige vikarer når som helst.

Smilet er den korteste vej mellem to mennesker

Hvis du er nået helt her ned i teksten, er du en af de 5% mennesker der sætter sig ind i tingene, og går i dybden med hvem vi er. Det sætter vi stor pris på hos Norstaff. Tak fordi du tog dig tiden til det. Nu vil vi gerne foreslå, at du tager det næste skridt og kontakter os. På den måde kan vi også lære dig lidt bedre at kende, og se hvordan vi vil kunne gøre din hverdag lidt nemmere.

De 3 hurtigste og nemmeste muligheder for at kontakte os er

 1. Ring på 70 90 90 70
 2. Skriv til sos@norstaff.dk
 3. Besøg os på kontoret

Du vælger selv hvornår og hvordan det passer dig bedst.

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsener

Team Norstaff

Bestil vikar

Står din virksomhed og mangler dygtige medarbejdere til et kortere eller længere vikariat? Hos Norstaff vil vi gøre alt for at finde den helt rigtige vikar til dig.

Læs mere her

Bliv vikar

Er du jobsøgende og på udkig efter nye udfordringer? Bliv vikar hos Norstaff og få boostet din karriere og CV. Vi opererer blandt andet i områderne omkring København, Hillerød og Roskilde.

Læs mere her

Rekrutteringsbureau med mange års erfaring​

Er du jobsøgende og på udkig efter nye udfordringer? Vores vikarer opererer blandt andet i områderne omkring København, Hillerød og Roskilde, men vi er leveringsdygtige i kvalificeret arbejdskraft til virksomheder over hele landet. Vi kan tilbyde rekruttering inden for mange forskellige faggrupper, for eksempel lager og handel, bygge og anlæg, social- og sundhed samt stage hands & riggere til koncerter, teater og events.

Læs mere her

Gratis rådgivning​

Har du specielle ønsker og behov til din næste vikar? Lad os hjælpe dig. Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi som professionelt og erfarent vikarbureau i København kan hjælpe dig, er du velkommen til at sende os en e-mail til sos@norstaff.dk eller ringe 

70 90 90 70.

Kontakt os

​Ledige stillinger / vikariater

Bygge og anlæg

Folk til byggeriet

Hvis du kender til takt & tone på en byggeplads og leder efter job, så kontakt os på sos@norstaff.dk. Vi er ALTID på udkig efter gode byggerifolk!

Læs mere her
Pædagogvikar

Pædagog

Er DU sådan én? Vi søger uddannede pædagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er beskæftigede indenfor autisme- og hjemeskadeområdet.

Læs mere her
Handicaphjælper vikar

Handicaphjælper

Vi søger handicaphjælpere. Hvis du kunne tænke dig at blive en del af Norstaffs vikarer, så kontakt os på sos@norstaff.dk.

Læs mere her
BLIV VIKAR
SIDEOVERBLIK

Find det rette vikarbureau i København

Der findes mange vikarbureauer, og gå i gang med at finde det rigtige vikarbureau kan være en jungle at finde rundt i. Vi har over 30 års erfaring i vikarbranchen. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at finde det rette vikarbureau, og et par fif som kan hjælpe dig. For at begynde med at afklare dette, kan du stille dig selv dette spørgsmål.

 • Hvad er vigtigt for dig, når du bestiller en vikar?

Langt de fleste vil tænke noget i retning af

 • Pålidelighed og tillid til den du booker hos
 • En vikar som møder ind til tiden, med den rette indstilling og indsats
 • En konkurrencedygtig pris

Der findes mange vikarbureauer i København og resten af Danmark. Både små nyopstartede og store etablerede vikarbureauer med mange års erfaring. Vikarbureauerne findes indenfor langt de fleste nicher, og det er for så vidt også godt. Det betyder at vikarbranchen kan dække stort set alle behov.

Hvis du vil sikre dig at finde en seriøs samarbejdspartner, så afdæk også om vikarbureauet er medlem, eller certificeret af en arbejdsgiverforening. Det kunne for eksempel være Dansk Erhverv, som vi hos Norstaff er certificeret hos. På den måde ved du, at dit vikarbureau, som samarbejdspartner overholder gældende regler og overenskomster. Arbejdsvilkår, arbejdstidsregler, løn, overenskomster osv. har vi taget hånd om. Så behøver du ikke at bekymre dig om det, og kan du koncertere dig om det du er god til i stedet.

Pris og kvalitet

Der findes både billige vikar-løsninger, og der findes meget dyre vikarløsninger. Det kan som kunde være svært at gennemskue, hvilken kvalitet du får for dine penge, når det gælder om at booke arbejdskraft. Mennesker er forskellige, og det gælder selvfølgelig også vikarer.

Det er her din prioritering kommer ind fra spørgsmålet herover. Hvis du går benhårdt efter den laveste pris, vil du muligvis falde over nogle vikarbureauer, som kan tilbyde en meget lav pris. Det betyder også at de vil udbyde din opgave til en meget lav løn til deres vikarer.
Lige netop der bør din prioritering komme ind.

Hvis din opgave udbydes til lavest mulige løn, kan vikarbureauet så tiltrække den rette medarbejder til din opgave?

Der kan i hvert fald opstå nogle dilemmaer på vejen. Benjamin Franklin satte nogle bevingede ord på dette

The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten.”
Betyder det så, at jeg kun får en dygtig vikar, hvis jeg betaler en høj pris?

Nej! Det kan vi lige så godt slå fast. En høj pris garanterer heller ikke at du får den rette vikar. Derfor er det vigtigt at have en god dialog med dit vikarbureau, som kan hjælpe med at finde den rette medarbejder, kompetencer og pris.
Hos Norstaff er vi ikke kendte for at være markedets dyreste vikarbureau, og du kan muligvis også finde nogle der kan levere vikarer til en billigere pris. Det vi hos Norstaff er kendte for hos vores kunder, er at vi er hamrende dygtige til at kende vores vikarer og vores kunder. Derfor kan vi finde de helt rigtige vikarer til din opgave. Tilmed til en meget konkurrencedygtig pris, da vi ikke, som de store vikarbureauer, har enorme faste omkostninger vi skal dække ind. Det giver dig alle de fordele du forhåbentlig har behov for.

Har du behov for hjælpe med at finde det rette vikarbureau, så giv os et kald. Vi hjælper gerne, uanset om du ønsker at blive kunde hos os, eller hos en anden. Kontakt os til en gratis snak om dine muligheder.

Et vikarbureau der tør gå tæt på

At skabe et godt samarbejde med vores kunder og vikarer, kræver indimellem at vi tør gå tæt på, for at kunne hjælpe bedst muligt. Det kan lyde banalt, og måske også lidt tidskrævende. Det er dog en fantastisk investering. Den tid vi investerer får både vores kunder og vi tifold igen, når vi kan skabe synergier i vores kunders drift, og fejlsikre processerne hele vejen rundt. Faktisk lærer vi ofte vores kunder så godt at kende, at vi kan fungere som deres forlængede arm, og hjælpe med at gøre opmærksom på, hvordan de kan få mest værdi ud af deres ressourcer.

Vikarbureau på Sjælland

Søger du et vikarbureau på Sjælland? Så er du kommet til rette sted. Norstaff yder vikarservice på hele Sjælland, Lolland, Falster og øerne. Vi er dog ikke begrænsede til Sjælland, og yder også vikarservice på Fyn og i Jylland, når vores kunder ønsker det. Det gør også at vi har erfarne vikarer, uanset om du har behov for vikarer i Rødby, Roskilde, Kalundborg, Næstved, København, Hillerød eller et helt andet sted. Vi er lokalt forankret på hele Sjælland og øerne, og kan levere lokale vikarer. Derfor er vi også blandt Danmarks absolut bedste vikarbureauer, når det drejer sig akut vikarhjælp.

Se mere om vores akutte vikarhjælp her

Vikarbureau Sjælland

Vikarer på hele Sjælland

Som vikarbureau og rekrutteringsfirma dækker vi og vores vikarer en lang række fagområder, samt ufaglærte jobs vi løser for vores kunder.

Se nogle af vores fagområder her

Uanset om du skal bruge arbejdsmænd til byggeriet, pædagoger til specialområdet, lager-vikar, eller noget helt fjerde, så har vi hos Norstaff specialister og generalister tilknyttet i vores vikarstab.

Vikar priser omsorg for hinanden

LEAN Vikarbureau

Vi ser det som en naturlig proces for os, hele tiden at have fokus på vores løbende forbedringsmuligheder. Det at arbejde med LEAN principper, betyder at vi hele tiden fokuserer på at

 • Øge kundeværdi
 • Minimere spild

Faktisk har det givet både vores kunder, og os som vikarbureau så meget værdi, at vi har ansat en LEAN-master i vores organisation, som udover at være med til at fastholde vores forbedringsfokus, også kan hjælpe vores kunder med at screene deres potentiale. Uanset om potentialet har noget med vikarer og personaleløsninger at gøre, eller noget helt andet. For os handler det om at kunne hjælpe, og derfor tilbyder vi en LEAN-sparring hos dig helt gratis. Ofte får vi, grundet vores erfaring, i fællesskab øje på nogle lavthængende frugter, som hurtigt kan give dig værdi.

En del af det at have fokus på at sikre de optimale processer, er også at sikre den rette personaleløsning. Der kan en LEAN-model hjælpe langt de fleste virksomheder til at spare mange penge, og samtidigt have den rette arbejdsstyrke, når der opstår flaskehalse, så du som kunde ikke går glip af omsætning. Du kan selvfølgelig læse dig til meget, og tage fantastiske kurser og uddannelser i LEAN. Den ægte værdi oplever du selvfølgelig når du får værktøjerne under neglene. Derfor kan vi hjælpe dig med at skære en genvej, og introducere dig til hvordan andre virksomheder løser lignende udfordringer, med hjælp fra LEAN-værktøjerne. Brug derfor vores gratis sparring til at komme lidt foran, og skab bedre resultater sammen med os.

Vil du læse mere om de 5 LEAN principper, som vi som vikarbureau arbejder med, så kan du se mere her