Skip to main content

Mangler du en vikar?

 • Er du også en person der foretrækker at have fuld kontrol over situationen? Det kan langt de fleste af vores kunder nikke genkendende til. Netop derfor vælger de os som leverandør. Vi giver vores kunder den fulde kontrol over bestillingen, samtidigt med at vi hjælper til at finde de rette vikarer. Vi bidrager med vores mere end 30 års erfaring, og har mange erfarne og rutinerede vikarer i vores vikar team. Følg blot disse 7 simple trin, og så garanterer vi dig en professionel bestilling af din vikar. Er det første gang du vil bestille vikar hos os?
  1. Kontakt os! Den nemmeste vej til en god dialog er at kontakte os på telefon 70 90 90 70 eller email sos@norstaff.dk.
  2. Vi tager en uforpligtende snak om dit behov, og hvilke egenskaber og evner din vikar skal have, for at kunne løse din opgave bedst.
  3. Når vi har fået dine input, går vi i gang med at finde den rette vikar, eller det rette team af vikarer til dig. Da vi kender alle vores vikarer, tager det ofte kun ganske kort tid at finde den rette.
  4. Du modtager information om den, eller de vikarer vi har fundet til dig. Du har nu mulighed for at komme med yderligere input, hvis der er andet vi skal tage højde for eller tilrette.
  5. Du aftaler med os hvem du vil have ud som vikar, og løse din opgave.
  6. Vikaren eller vikarerne kommer ud og løser opgaven for dig på aftalte sted, til den aftalte tid.
  7. Du bliver kun faktureret for det faktiske timeantal, som vores vikar har arbejdet, og vi tager os af resten.

Vær sikker på et godt match

Gennem årtier har Norstaff opnået uvurderlig erfaring inden for rekruttering og vikarservice/-bemanding og matchet virksomheder over hele landet med tusindvis af kvalificerede medarbejdere.​

  Har du specielle ønsker og behov til din næste vikar? Lad os hjælpe dig

  Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi som professionelt og erfarent vikarbureau kan hjælpe dig, er du velkommen til at sende os en e-mail til sos@norstaff.dk eller ringe på telefon 70 90 90 70.

  Læs mere om hvorfor det kan svare sig at benytte et professionelt rekrutteringsbureau