Skip to main content

Vi har mere end 30 års erfaring

Vi har igennem de seneste mere end 30 år samlet på glade og tilfredse kunder og samarbejdspartnere. Det kan vi kun, fordi vores dygtige vikarer gør et rigtig godt stykke arbejde, og fordi vores konsulenter hver dag arbejder for at finde den bedste løsning til kunderne. Lige netop det er vi så stolte af i Norstaff, at vi faktisk gerne vil vise det frem, og rose og anerkende vores vikarer, konsulenter, kunder og samarbejdspartnere. Det har givet os rigtig mange flotte referencer, som du kan se nogle af herunder.

Test en vikar gratis hos dig selv

Tag ikke vores ord for gode varer, test vores vikarer af hos dig, og se om du kan blive vores næste glade kunde eller samarbejdspartner.

Fordi vi af erfaring ved at vores kunder bliver glade for vores vikarer, har du faktisk som ny kunde mulighed for at få en vikar ud gratis. Kontakt os nærmere for en snak om dit behov, og hvordan vi bedst løser det sammen. Så kan du allerede i morgen have en af vores dygtige vikarer hos dig.

Hvorfor teste en gratis vikar?

Det er en tillidssag, når du vælger at benytte en af vores vikarer, og det er vigtigt for os, at kemi, arbejdsomhed og kommunikationen fungerer optimalt mellem dig og vores vikar. Derfor giver vi dig mulighed for at prøve det af, og opleve hvad og hvordan det fungerer for dig at have en vikar fra Norstaff til at løse dine opgaver.

Gør vi det for dine flotte øjnes skyld?

Nej faktisk ikke, selvom du formentligt har høstet mange komplimenter på den konto. Vi vælger at gøre det gratis, da vi ved at vi leverer nogle dygtige vikarer, og vi håber selvfølgelig at du får lyst og behov for at benytte os, som din foretrukne leverandør af vikarer efterfølgende.

  Se vores udvalgte kunder, samarbejdspartnere og referencer

  Har du behov for 1 vikar?

  Eller måske 10 akutte vikarer? Eller endda 100 af vores vikarer?

  Så kan vi altid indenfor relativ kort tid stille med mange vikarer akut. Både på hverdage og i weekender, med vores akutte vikar service. OG det er faktisk billigere end de fleste tror.

  Cases

  Vil du gerne se nogle af alle de cases vi har løst? Der er både helt traditionelle vikaropgaver, og nogle mere utraditionelle eksempler på opgaver vores vikarer har løst.

  Læs mere om vores cases HER