Lager og Logistik

Hos Norstaff står vi altid parate med masser af arbejdssomme hænder, der er klar til at tage fat, hvis du har brug for en vikar til lager- og handelsfirmaet.

De fleste virksomheder, der omfatter lagerarbejde, har typisk varierende mængder af arbejdsbelastning på lageret, hvorfor det kan være nødvendigt med en fleksibel arbejdsstyrke,.

Vikar til lagerarbejde når som helst

​Derfor kan du altid regne med os, når du har brug for en eller flere til at afhjælpe dig og din virksomhed med lagerarbejdet.

Det kan være, du modtager en uventet eller usædvanlig leverance, måske du i en periode har ekstraordinært travlt, eller måske er dine fastansatte lagermedarbejdere på ferie.

Her kan vi med kort varsel levere frisk arbejdskraft lige til døren, sådan at virksomheden kan håndtere enhver opgave.

Har du brug for en lagervikar?

​Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en vikar til lagerarbejde og efterfølgende sammensætte en fleksibel løsning, er du velkomne til at kontakte os på telefon 70 90 90 70.

Bestil vikar

Står din virksomhed og mangler dygtige medarbejdere til et kortere eller længere vikariat?

Læs mere her

Bliv vikar

Er du jobsøgende og på udkig efter nye udfordringer? Bliv vikar hos Norstaff og få boostet din karriere og CV.

Læs mere her

Kontakt os for et gratis tilbud

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi som professionelt og erfarent vikarbureau kan hjælpe dig med et attraktivt vikarjob, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: sos@norstaff.dk eller på telefon 70 90 90 70. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Kontakt os