Skip to main content

Ansøgning hos Norstaff

Hos os kan du både sende en uopfordret ansøgning, eller sende en ansøgning til en opslået stilling.
Uanset om du ønsker at sende en uopfordret ansøgning, eller søge en specifik stilling, skal du sende din ansøgning via vores kandidatweb. På den måde sikrer vi os, at vi har alle oplysninger, for at kunne kontakte dig, med eventuelle jobmuligheder.

For at vi har den bedste mulighed, for at vurdere dine kompetencer, skal du vedhæfte:

 • Motiveret ansøgning
 • Dit opdaterede CV
 • Eventuelle uddannelsespapirer, certifikater, og andet der kan hjælpe os med at finde det rette ledige job til dig.

Du finder linket til vores kandidatweb HER.

Hvordan skriver man en ansøgning?

Det spørgsmål er der mange der stiller sig, og der findes heldigvis mange svar på det spørgsmål. For os er det afgørende at vi ud fra din motiverede ansøgning og dit opdaterede CV, får et godt indtryk af dine kompetencer, ønsker og tilgængelighed til de ledige jobs vi har.

Der findes mange online hjælpeværktøjer, som kan give dig inspiration til at skrive en fremragende ansøgning. Nogle af de ting du bør overveje, når du skriver din ansøgning finder du herunder.

Ansøgning layout

Hvordan ønsker du at modtageren får præsenteret informationen om dig? Når du vælger et layout til din ansøgning, så gør det let for rekrutteringskonsulenten at finde de mest relevante informationer om dig. Din ansøgning bør have et layout der understøtter dine kompetencer. Du kan finde hjælp til at finde et godt layout til din ansøgning online. Vi hjælper dig gerne med inspirationen. Du kan finde eksempler på ansøgninger og ansøgning layout HER

  Ansøgning skabelon

  Det er blandt mange ansøgere populært at benytte skabelon til deres ansøgning. Det er for os som arbejdsgiver ikke afgørende om din ansøgning er en skabelon, som du har tilpasset, eller du har lavet ansøgnings layout fra bunden. Det der er afgørende, er om dine kvalifikationer og kompetencer matcher de ledige job vi har. Det kan dog være en stor fordel at benytte en skabelon når du laver din ansøgning. Der er mange gode ansøgningsskabeloner at finde, og så endda helt gratis. Overvej derfor om din ansøgning skal være en skabelon. Så kan du koncentrere dig om at formidle det budskab du ønsker, frem for at skulle opfinde et nyt layout til din ansøgning først.

  Du kan finde eksempler på en skabelon til ansøgning HER

  Jobsøgning LinkedIn

  I flere og flere jobs bliver der rekrutteret direkte via jobsøgning på LinkedIn. Det tyder ikke på at jobsøgning på LinkedIn bliver mindre i fremtiden. Tværtimod håndteres mere og mere rekruttering også via LinkedIn i fremtiden. Det har vi som rekrutterings- og vikarbureau i København længe praktiseret, og forventer også at antallet af jobsøgning på LinkedIn i fremtiden vil stige. Vi ønsker både at være der hvor vores potentielle medarbejdere og vikarer er, og tilbyder derfor også muligheden for at søge ledige job hos os, og modtager også gerne en uopfordret ansøgning fra dig på LinkedIn.

  Der mange fordele ved jobsøgning på LinkedIn, da virksomhed og du som kandidat får en direkte vej til kommunikationen, som er nem at håndtere, og giver adgang til mange informationer.

  Derfor bør du altid opdatere din LinkedIn-profil, akkurat ligesom du ville gøre med dit CV, når du sender det afsted. Jobsøgning på LinkedIn er nemt og giver dig mulighed for at søge ret effektivt.

  Ønsker du inspiration til hvordan du kan gribe din jobsøgning på LinkedIn an? Så kan du finde inspiration HER

   Ledige job

   Vi har løbende ledige job hos Norstaff, og den bedste måde til at komme i betragtning til vores ledige job, er at du som ansøger sikrer dig at have sendt os en god ansøgning, et opdateret CV, og andet der kan være relevant for vores rekruttering.

   Vi har løbende ledige job indenfor mange faggrupper. Herunder ser du nogle af de brancher, som oplever mest efterspørgsel fra.

   Ikke alle vores ledige job bliver slået op. Det er fordi vi ofte rekrutterer internt blandt vores dygtige vikarer og medarbejdere. Derfor er det for dig altid en god idé at registrere dig i vores kandidatweb, hvis du ønsker at blive kontaktet når vi har ledige job.

   Når vi slår job og stillinger op, gør vi ofte det på vores officielle Facebook og LinkedIn sider, som du finder ved at følge linket herunder.

   Hvis du vil holdes løbende opdateret på vores ledige job, så følg også Norstaff på de sociale medier, hvor vi slår vores ledige stillinger op.

   Udover vores sociale medier, slår vi også løbende ledige stillinger op på Jobindex, Jobnet, og andre

   Motiveret ansøgning:

   Hvordan skriver man en motiveret ansøgning? At skrive en ansøgning uden en plan, vil med sikkerhed øge dine chancer for et afslag. Vil du derimod øge dine chancer for at blive inviteret til en jobsamtale, og få tilbudt det ledige job, bør du lave en plan for din jobsøgning. Det kan du gøre ved at skrive en motiveret ansøgning, til lige netop det job du søger. Det er selvfølgelig også relevant at have en plan for din ansøgning hvis du søger uopfordret. Tag derfor stilling til nedenstående, når du skriver en motiveret ansøgning, for at øge dine chancer for at få tilbudt jobbet:

   1. Fang din modtager fra starten
   2. Fremhæv din motivation
   3. Undgå for mange plus- og fyldord
   4. Gør brug af historier og eksempler
   5. Sørg for, at modtageren ved det vigtigste om dig
   6. Vær ærlig
   7. Gør læseren nysgerrig på dig

   Se en uddybet liste over hvad du bør huske, og hvordan du skriver en motiveret ansøgning HER

    Uopfordret ansøgning

    Hvordan skriver man en uopfordret ansøgning? Der er flere forskelle på hvordan du bør skrive din ansøgning, når du ønsker at sende en uopfordret ansøgning. Når du skriver en ansøgning rettet mod et opslået/ledigt job, ved du ret præcist hvad virksomheden søger. Når du sender en uopfordret ansøgning, kunne det sammenlignes med at fiske.

    Du kan sætte en krog på fiskelinen, og sætte den i vandet og håbe på det bedste. Det kan være du har heldet med dig, men det kan også være at fiskene slet ikke er interesserede. Hvis du vil øge sandsynligheden for at der kommer et bid, skal du gøre det lækkert for fiskene med madding, rette krog, og i sidste ende have den rette timing. Sådan er det også når du sender en uopfordret ansøgning. Gør din uopfordrede ansøgning ”lækker” og gør modtageren nysgerrig på hvem du er, og hvad du vil kunne tilbyde, som virksomheden måske mangler. I sidste ende kan der selvfølgelig også være et væsentligt element af held og timing med i billedet.

    Lav lidt online research om virksomheden, så har du en god chance for at skrive en relevant, og fangende uopfordret ansøgning. Har virksomheden eksempelvis lige gennemført en fyringsrunde med nedskæringer på 20% af medarbejderne? Har virksomheden lige været i medierne grundet stor vækst eller ordretilgang? Hvor tror DU, at du har størst held med timingen, når du sender din uopfordrede ansøgning i ovenstående 2 eksempler, som du nemt kan Google dig frem til?

    Ønsker du at se eksempler på ansøgninger, har vi fundet over 500 eksempler til dig HER, som du kan lade dig inspirere af.

    Sådan skriver du en god uopfordret ansøgning

    1. Sæt modtager på

    Send ansøgningen til den rigtige person. Ring til arbejdspladsen og spørg ind til, hvem det er, eller find frem til vedkommende via LinkedIn. Ellers risikerer du, at din ansøgning lander i den forkerte indbakke, og at ingen får den læst.

    1. Research er vigtigt

    Uden et stillingsopslag at gå ud fra, er du nødt til at gøre en ekstra indsats for at finde ud af, hvordan dine kompetence kan matche virksomhedens behov. Vi anbefaler, at du ringer til virksomheden inden, du sender en ansøgning. Din opgave er at få fat på en relevant person, og få stillet et par relevante spørgsmål, som giver dig input til at matche din profil, til den situation virksomheden er i.

    1. Vis hvad du kan

    En uopfordret ansøgning læner sig ikke op ad et stillingsopslag, så det skal være helt tydeligt, hvilken type opgaver du kan løse, og hvilken slags stilling du søger. Jo mere præcis du er, des nemmere er det for arbejdspladsen at se dig indgå som medarbejder hos dem.

    1. Tag læseren i hånden

    Det er vigtigt i alle ansøgninger, at du tydeligt skriver, hvad du kan tilføre den stilling, du søger. Især ved uopfordrede ansøgninger er det afgørende, at arbejdsgiveren kan se dig og dine kompetencer på deres arbejdsplads.

    Se et eksempel på en uopfordret ansøgning HER