Skip to main content

​​FAQ

Der er mange myter omkring især vikarer, men også vikarbureauer.

Her vil vi tage hul på nogle af dem. Der er tale om generelle myter og svarene gælder i vid udstrækning for alle seriøse bureauer.

​Vikarer kan ikke noget

​ALLE vikarer KAN noget.

Adskillige er ligefrem faglærte eller på anden vis uddannede. I Norstaff har vi i skrivende stund blandt andre 3 ingeniører, 2 smede, 1 automekaniker, 2 sygeplejersker, 1 psykolog, 3 sosuassistenter, 1 skovarbejder og 1 hospitalsportør, som har det til fælles, at de alle er indrulleret i vort vikarkorps uden for deres fag.

Det er mennesker, der simpelthen hellere vil benytte sig af muligheden for at tjene penge eller ekstrapenge ved at få tilbudt jobs, som nogle gange er både interessante og/eller spændende.

For nogle er det et supplement, for andre er det deres hovedindtjening.

​Vikarer er kun arme og ben

​Nogle gange er det helt korrekt – hvis det er det, kunden efterspørger, og det er det nogle gange.

Men det sjove er, at der faktisk sidder et hoved og styrer alle de arme og ben. Ofte er det endda et særdeles klogt hoved. Vikarer er i rigtig mange tilfælde specialister.

I sommeren har vi haft et fast teltbyggerhold kørende over hele landet. Vore kunder betaler gerne lang transportvej for at nyde godt af deres specialistfunktioner.

Vi har også et Road Crew, som arbejder med vejbelægninger over hele landet. Det hold på 12 mand er sammenstykket med folk fra Aalborg som det nordligste og Sakskøbing som det sydligste, og de slår til over hele landet som team. Vi kan også stille med Stagehands over hele landet – helt op til 110 M/K på én gang.​

Vikarer arbejder langsommere, hvis det siges, opgaven varer flere dage

​Det er SÅ langt fra sandheden, som det kan være.

For en vikar handler det om, at opdragsgiveren er kunden og derfor behandler ham/hende som en sådan.

Hvor mange medarbejdere udi erhvervslivet behandler deres arbejdsgiver som kunde?

Målet er tilfredshed hos kunden – først og fremmest for vikaren og derefter for os som bureau!