Pædagog vikar

Vikarer med solid erfaring

Fælles for alle vores pædagog vikarer gælder, at de til daglig er beskæftigede med deres fag.

Et arbejdsområde der, udover en solid pædagogisk værktøjsrygsæk, også stiller store krav til den enkeltes empatiske forståelse og indlevelse i de mange udfordringer der er dagligdagen for både borgeren og så sandelig også for dennes familie.

Få en pædagog vikar med speciale i autisme

Som pædagogisk vikarbureau har vi en gruppe højt kvalificerede pædagoger, der fungerer som specialister inden for arbejdet med unge og voksne med diagnosticeret autisme (ASF).

Vores pædagoger modtager løbende info om udviklingen og viden inden for autismeområdet, både kliniske fakta og forskning.

Du kan se mere om vores pædagog gruppe her LINK, og blandt andet se nogle af de faglige specialer vi har løst opgaver inden for.

​Find din næste pædagog vikar hos Norstaff

Mangler du en dygtig pædagog vikar, er du kommet til det rette sted.

Hos Norstaff har vi mange års erfaring som pædagogisk vikarbureau. Vi er således leveringsdygtige i topkvalificerede og erfarne pædagoger, pædagogmedhjælpere og socialpædagoger. Der finder flere pædagogiske vikarbureauer, og vi adskiller os ifølge vores kunder og samarbejdspartnere positivt, ved at have en tæt dialog med både vores vikarer og kunder. Hos os er ingen reduceret til at være et nummer i rækken.

Du kan kontakte os på telefon 70 90 90 70 eller e-mail sos@norstaff.dk.

Ønsker du at være pædagog vikar?

Er du god til at arbejde med mennesker i øjenhøjde?

Så bliv pædagog vikar hos Norstaff.

Vi søger engagerede og dygtige pædagogmedhjælpere, pædagoger og socialpædagoger til vikararbejde inden for området mennesker og samfund.

Bliv pædagog vikar nu

Mennesker i alle aldersgrupper

Som pædagog vikar hos Norstaff arbejder du med mennesker i alle aldersgrupper.

Der kan for eksempel være tale om arbejde med unge og voksne med diagnosticeret autisme, eller personer, som enten har en medfødt eller en pådraget hjerneskade.

Arbejdstiden er varierende.

Der kan være tale om døgnvagter, koloniophold og ofte arbejdsopgaver, der ligger uden for normal arbejdstid mellem 8-16.

Vi samarbejder med konsulentfirmaet udilivet.com omkring at skabe nogle specialpædagogiske videreuddannelser til vores pædagog vikarer.​

Bestil vikar

Står din virksomhed og mangler dygtige medarbejdere til et kortere eller længere vikariat?

Læs mere her

Bliv vikar

Er du jobsøgende og på udkig efter nye udfordringer? Bliv vikar hos Norstaff og få boostet din karriere og CV.

Læs mere her

Kontakt os for gratis rådgivning

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi som professionelt og erfarent vikarbureau kan hjælpe dig med et attraktivt vikarjob, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: sos@norstaff.dk eller på telefon 70 90 90 70. Vi glæder os til at hjælpe dig!

KONTAKT OS