Skip to main content

Rekrutteringsbureau i København

–  find det helt rigtige match

Leder du efter et rekrutteringsbureau?

En virksomheds succes afgøres af de mennesker, der hver dag arbejder i den. Derfor kan en frugtbar ansættelse gøre underværker – og en fejlrekruttering koste både tid og økonomiske ressourcer.

Med et rekrutteringsbureau sikrer du de bedste forudsætninger for en effektiv og rentabel rekruttering.

Norstaff er et landsdækkende rekrutteringsbureau, med 39 års erfaring og flere tusinder kandidater i vores netværk, til et stort omfang af forskellige stillinger.

Hvis du vil have hjælp til at finde din næste medarbejder, så ring til os på 70 90 90 70 eller skriv til os på sos@norstaff.dk

Undgå dyre fejlrekrutteringer

Fejlrekrutteringer kan være MEGET dyre. Det kan koste op til 2X årslønnen at miste en nyansat inden for det første år

Læs mere om onborading her…

I Norstaff er det vores vigtigste opgave at spare dig for en tidskrævende og dyr fejlrekruttering. Skulle uheldet være ude, tilbyder vi derfor også en garantiordning på udvælgelsen af kandidater.

Ring til os på 70 90 90 70 eller skriv til os på sos@norstaff.dk og få mere information om vores garantiordning.

Hvorfor vælge et rekrutteringsbureau?

Vi får til tider spørgsmålet “Hvorfor vælge et rekrutteringsbureau – Vi kan jo selv rekruttere?”. Selvom det er rigtigt, er der mange fordele ved at outsource flere elementer af rekrutteringsprocessen. Fordele, som kan gøre en stor forskel for dig.

Få specialisters vurdering af kandidaterne

Når rekrutteringsspecialister står for søge-delen af processen, vil du få specialisternes øjne på, om de enkelte kandidater passer til stillingen og din virksomhed. Din endelige beslutning vil derfor, udover din egen fornemmelse, være baseret på både fagrelevante tests, personlighedstests og vores rekrutterings-specialisters vurdering af det første og andet interview.

Spar tid og ressourcer

Det er et fuldtidsarbejde at finde den helt rette kandidat. Selv hvis du vælger den traditionelle facon – og slår stillingsopslaget op på jobportaler, tager det tid. Rettere sagt, det tager DIN tid.

Udfordringen er samtidig, at du med denne form for rekruttering kun får fat i dem, der er ledige på markedet her og nu. Derfor finde du ikke nødvendigvis, de bedste kandidater på markedet.

Det er ikke kun gennemgangen af ansøgninger og CV, der tager tid. Det er også indkaldelse til samtaler, at holde samtalerne, eventuelle forhandlinger og derefter at tage den endelige beslutning.

En optimal indkørsel og opstart

Målet er naturligvis, at både ud, I som virksomhed, og jeres kommende medarbejder bliver glade for samarbejdet. Som en fast del af rekrutteringsforløbet, vil vi igennem prøveperioden følge op på, hvordan det går. Dette gør vi for at støtte dig som leder/arbejdsgiver, og medarbejderen, hvis der opstår nogle uventede udfordringer.

Sådan kan vi hjælpe dig

I Norstaff arbejder vi med stort set alle brancher i Danmark.

Vi sidder med alt fra rekruttering af pædagoger, produktionsmedarbejdere, software-udviklere, industri-ingeniører, butikschefer og sosu´er til marketinganalytikere.

Find et overblik over de brancher i Danmark, vi arbejder mest med her.

Hjælp til onboarding

23 % af alle nyansatte, der forlader deres arbejde, gør det inden for de første 60 dage. I Norstaff ved vi, hvor meget onboarding betyder for en medarbejders trivsel, motivation og arbejdsglæde. Derfor tilbyder vi dig hjælp til onboarding af en ny medarbejder, efter vores endte rekrutteringsforløb.

Med et struktureret opstartsforløb, sikrer du, at medarbejderen fra start af føler sig tilpas på sin nye arbejdsplads, og hurtigt kan bidrage til virksomhedens vækst og resultater.

Her finder du vores rekrutteringsbureau

Norstaff har kontor i København og dækker hele Sjælland og resten af Danmark.

Vores hovedkontor ligger på Vassingerødvej 89, 3540 Lynge.

Kontakt os og tag det første skridt til en vellykket og let rekruttering

Går du med overvejelser om at bruge et rekrutteringsbureau, vil vi meget gerne tage en uforpligtende samtale med dig.

Du kan ringe til os på 70 90 90 70 eller sende os en mail på sos@norstaff.dk.

Det typiske forløb

Vi kigger forbi din virksomhed

Når du har hyret Norstaff som dit rekrutteringsbureau, vil du få besøg af en af vores konsulenter. Ved at besøge jeres virksomhed, kan vi få en fornemmelse for virksomhedens arbejdsmiljø og værdier. Det er en væsentlig faktor for at finde det helt rette match. Her vil vi også tale mere dybdegående med dig om, hvilke kandidater I leder efter.

Vi starter vores søgnings-proces

I Norstaff søger vi både bredt og målrettet. I søge-delen af processen prikker vi de absolut bedst kvalificerede kandidater på skuldrene, frem for at vente på, at de opsøger os. Ved at benytte denne form for rekruttering, sikrer vi, at vi ikke “kun” får de bedst egnede, ledige kandidater til samtale, men de bedst egnede på hele markedet.

Vi benytter os af vores vidtfavnende netværk og vores store kandidat-database.
Derudover benytter vi os også af målrettet, digital annoncering på jobportaler, Linkedin og Facebook.

Uddybende interviews, personlighedstests og fagrelevante tests

Vi indkalder de mest lovende kandidater til første samtale her hos os. Til samtalen vil en af vores rekrutteringsspecialister spore sig ind på, om kandidaten matcher den pågældende stilling og jeres arbejdsmiljø. Kandidaten vil også udføre både fagrelevante tests og den anerkendte personlighedstest, for at afdække kandidaten som helhed. Med Personlighedstesten kan du få et retvisende indblik i, hvordan en kandidats adfærdsmønstre er i jobmæssige sammenhænge.

Du får en liste med de bedste kandidater

Efter vi grundigt har udvalgt og screenet feltet af kandidater, vil du modtage en rapport, med en præsentation af kandidaterne. Du kan nu vælge at holde de efterfølgende jobsamtaler selv og vælge den rette kandidat, eller lade os deltage i anden runde af samtalerne også. Valget er helt op til dig, og vi rådgiver selvfølgelig gerne om det, så du finder den rette løsning.