Skip to main content

Try & Hire

Try & Hire – hyring af vikarer med henblik på fastansættelse

Try and Hire jobs er en unik mulighed for at se en potentiel medarbejder an inden en eventuel fastansættelse.

Det er dyrt og ressourcekrævende at ansætte en medarbejder, som af forskellige årsager ikke lever op til virksomhedens forventninger. Desværre kan det være svært at forudse, om en ny medarbejder passer ind i virksomhedens kulturelle og arbejdsmæssige normer på forhånd.

Try & Hire jobs – undgå fejlansættelser

Med Try and Hire undgår du og din virksomhed fejlansættelser, som i sidste ende får både økonomiske og tidsmæssige konsekvenser.

Konceptet er enkelt: Vi stiller en af vores dygtige vikarer til rådighed for din virksomhed i 12 uger med mulighed for fastansættelse, hvis begge parter er tilfredse med forløbet. På den måde får både virksomhed og medarbejder mulighed for at se hinanden an inden en eventuel fastansættelse.

Du er i sikre hænder hos Norstaff – Mere end 30 års erfaring

Hos Norstaff har vi mere end 30 års erfaring med rekruttering af kvalificerede medarbejdere, og vi bestræber os altid på at finde det bedste match – uanset om vi tilbyder mulighed for try and hire jobs, eller om vi hjælper med rekruttering af midlertidige vikarer.

I samarbejde med din virksomhed kan vi finde en medarbejder, der er klædt på til at løse lige netop de opgaver, I skal have løst. Ved at opnå et kendskab til arbejdsopgaver, arbejdsmiljø, leder og kolleger, kan vi anbefale og foreslå en kandidat med de rette kvalifikationer.

Når den planlagte tid er gået, og begge parter er tilfredse, kan ansættelseskontrakten underskrives. Skulle det mod forventning ikke være tilfredsstillende for en af parterne, vil Norstaff finde en ny kandidat – uden at vikarperioden forlænges. Dermed er Try & Hire en unik mulighed, som sikrer, at du og din virksomhed undgår fejlansættelser – med lave omkostninger og enkel proces til følge.

De 12 uger giver både virksomhed og vikar en god lejlighed til at lære hinanden at kende, før en fastansættelse finder sted.

Vores kerneforretning er at finde de rigtige vikarer til jeres virksomhed. Det er en vigtig del af vores forretning at imødekomme jeres ønsker og behov. For at styrke jeres virksomhed tilrettelægger vi altid processen i samarbejde med jer

Vil du prøve Try & Hire?

Du kan altid kontakte os, hvis du vil høre mere om mulighederne i Try & Hire jobs.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du er jobsøgende og interesseret i at prøve dine evner af i et af vores Try & Hire jobs.

En god opstart …

… af din nye medarbejder er afgørende for, at samarbejdet bliver en succes for alle parter.

Med en onboardingløsning understreger du, at du prioriterer den nyansatte kandidat og dennes trivsel. Derfor viser du et ønske om at være i dialog, og tage hånd om en effektiv ansættelse.

En glad og tilfreds medarbejder scorer højt, når det kommer til performance, engagement og motivation. Vi tør godt sige, at det er din bedste garanti for fastholdelse og en opadgående produktivitetskurve.

Læs mere om vores onboardingforløb her.

Garanti på udvælgelsen af kandidater

Som en del af vores rekrutteringsservice tilbyder vi en garanti på udvælgelsen af kandidater. Herunder vil vi også følge op på, hvordan det går flere gange under Try & Hire-perioden.

Kontakt os og få en snak

Vil du vide mere – og hjælpes på vej mod din næste rekruttering?

Vi sidder klar til at tage en samtale og besvare alle dine spørgsmål.

Ring til os på 70 90 90 70 eller send os en mail på sos@norstaff.dk.

Læs mere om fordelene ved at bruge et rekrutteringsfirma her.

Ønsker du en traditionel rekruttering?

Du har også mulighed for at få hjælp af os til din traditionelle rekruttering af en eller flere medarbejdere. Når du vælger Norstaff som samarbejdspartner får du en lang række fordele i din rekruttering.

Læs mere om dine muligheder for en rekruttering med Norstaff her

Vi søger i øjeblikket

​Handicaphjælper som i den grad ønsker at være med til at gøre en forskel og arbejde med klienter der er hjerneskadede.

Læs mere om jobbet.

Vor modermælk har været vikarbranchen. Her er en af vore nærmest daglige hovedaktiviteter: Rekruttering af vikarer.

​Igennem årene har vore ledende medarbejdere gennemgået brede videreuddannelser indenfor de faglige discipliner der er grundlaget for professionel rekruttering. Der er tale om persontests som 360, peopletest, Thomson, Enneagram udover de generelle personaleledelses discipliner.

​Herudover trækker vi på vore interne konsulenter, som indbefatter en psykoterapeut, psykiatrisk sygeplejerske og kommunikationscoach.

​Du kan også læse vores skriv om rekrutteringsprocessen og blive klogere på processen.